ICC Logo
Sinds 1999

Linked Logo

Nascholingscursus kindergeneeskunde voor huisartsen


Nascholingscursus kindergeneeskunde voor Huisartsen
‘Uw jaarlijkse update voor de huisartsenpraktijk’

Geachte collega,

Van maandag 16 t/m woensdag 18 september 2019 wordt op Schiermonnikoog in ‘hotel van der Werff een ‘nascholingscursus kindergeneeskunde voor huisartsen’ georganiseerd.

Het betreft een kleinschalige, complete nascholingscursus over het gehele kindergeneeskundig vakgebied, specifiek gericht op de dagelijkse huisartsenpraktijk.

De cursus staat onder auspiciën van International Congress Consultancy bv. ICC is een kleine congresorganisatie van en voor artsen, zonder winstbejag. Doel is het organiseren van kleinschalige, hoog kwalitatieve, complete, geaccrediteerde cursussen over per cursus een specifiek vakgebied.

De ‘nascholingscursus kindergeneeskunde voor huisartsen’ is door het College voor Accreditering Huisartsen van de KNMG geaccrediteerd voor 16 punten nascholing.

Op maandag 16 en dinsdag 17 september worden tijdens de ochtenden van 08.30-13.00 uur plenaire sessies gehouden. In de namiddag volgt steeds een interactieve workshop van 17.00-18.45 uur. Op woensdag 18 september staat een ochtendprogramma gepland met hierin een derde workshop. De cursus eindigt op woensdagmiddag om 12.45 uur, zodat u nog met de veerboot van 13.30 uur naar het vasteland kunt gaan. Uiteraard kunt u uw verblijf op Schiermonnikoog verlengen of later op de dag vertrekken.

U wordt verwacht op zondag namiddag 15 september. De vertrektijden van de veerpont Lauwersoog-Schiermonnikoog zijn op deze dag: 15.30 uur en 18.30 uur.

De vertrektijden van de veerpont Schiermonnikoog-Lauwersoog op woensdag 18 september zijn: 13.30 uur, 16.30 uur en 19.30 uur. Kosten voor een retourticket bedragen € 16,25 per volwassene.

Schiermonnikoog is een autovrij eiland. U kunt uw auto parkeren op 100 meter loopafstand van de veerpont in de hiervoor gebouwde parkeergarage (€ 6,- per dag).

De bijzondere overtocht met de veerpont duurt 45 minuten. Bij aankomst op Schiermonnikoog staat een bus van hotel van der Werff op u te wachten.

Om de meest korte route naar Schiermonnikoog uit te zoeken en om de vertrektijden van de pont te controleren, kunt u gebruik maken van de website van de veerdienst: www.wpd.nl Tickets voor de overtocht kunt u vooraf digitaal via internet of aan de kassa betalen.

Op Schiermonnikoog kunt u op 150 m van het hotel fietsen huren.

Inschrijving voor deze cursus sluit bij 30 cursisten.

International Congress Consultancy

 

Inschrijven