ICC Logo
Sinds 1999

Linked Logo

4e Nascholingscursus Neurologie voor Huisartsen


Van maandag 30 oktober t/m woensdag 1 november 2017 wordt de 4e editie van de Nascholingscursus Neurologie voor Huisartsen’ op Schiermonnikoog georganiseerd met als vaste congreslocatie ‘hotel van der Werff’.

De cursus werd voor het eerst in 2010 onder auspiciën van International Congress Consultancy georganiseerd, resulterend in een zeer hoge waardering onder de cursisten.  De cursus werd daarom opgenomen in het vaste cursusprogramma van ICC.

Bij het College voor Accreditering Huisartsen van de KNMG is weer accreditatie aangevraagd voor 16 punten nascholing.

Op maandag 30 en dinsdag 31 oktober worden tijdens de ochtenden van 08.00-13.00 uur plenaire sessies gehouden, deels door neurologen en deels door collega-huisartsen. In de namiddag volgt steeds een workshop van 17.00-18.45 uur. Op woensdag 1 november staat alleen een ochtendprogramma gepland met hierin een 3e workshop.

De cursus eindigt op woensdagmiddag om 12.45 uur, zodat u met een inbegrepen lunchpakket nog met de pont van 13.30 uur naar het vasteland kunt gaan. Uiteraard kunt u uw verblijf op Schiermonnikoog ook verlengen.

U wordt verwacht op zondag namiddag 29 oktober. De vertrektijden van de veerpont Lauwersoog-Schiermonnikoog zijn op deze namiddag: 15.30 uur en 18.30 uur.

De vertrektijden van de veerpont Schiermonnikoog-Lauwersoog op woensdag 1 november zijn: 13.30 uur, 16.30 uur en 19.30 uur.

Schiermonnikoog is een autovrij eiland. U kunt uw auto parkeren op 100 meter loopafstand van de veerpont in de hiervoor gebouwde parkeergarage.  (€ 5,- per dag)

De bijzondere overtocht met de veerpont duurt 45 minuten. Bij aankomst op Schiermonnikoog staat de bus van hotel van der Werff op u te wachten.

Om de meest korte route naar Schiermonnikoog uit te zoeken en om de vertrektijden van de pont te controleren, kunt u gebruik maken van de website van de veerdienst: www.wpd.nl

Op Schiermonnikoog kunt u op 150 m van het hotel fietsen huren. Een fiets op het eiland is aan te bevelen.

Inschrijving voor deze cursus sluit bij 32 cursisten.

International Congress Consultancy

Inschrijven