ICC Logo
Sinds 1999

Linked Logo

12e Nascholingscursus Cardiologie voor Huisartsen


'Uw jaarlijkse update voor de huisartsenpraktijk'

Geachte collega,

Van maandag 24 t/m woensdag 26 juni 2019 wordt de 12e versie van de 'Nascholingscursus Cardiologie voor Huisartsen’ op Schiermonnikoog georganiseerd met als congreslocatie ‘hotel van der Werff’.

Deze cursus gaat definitief door.

Er zijn nog enkele plekken beschikbaar. Klik hier voor het inschrijfformulier.

De cursus werd voor het eerst in 2000 onder auspiciën van International Congress Consultancy b.v. georganiseerd en leidde tot een zeer hoge waardering onder de cursisten.  De cursus werd hierna opgenomen in het vaste cursusprogramma van ICC. De cursus is coor het College voor Accreditering Huisartsen van de KNMG geaccrediteerd voor 16 punten nascholing.

Op maandag 24 juni en dinsdag 25 juni worden tijdens de ochtenden van 08.00 - 13.00 uur plenaire sessies gehouden. In de namiddag volgt steeds een interactieve workshop van 17.00 - 18.45 uur. Op woensdag 26 juni staat een ochtenprogramma gepland met hierin een derde workshop. De cursus eindigt op woensdagmiddag om12.45 uur zodat u nog met de veerboot van 13.30 uur naar het vasteland kunt gaan. Uiteraard kunt u uw verblijf op Shiermonnikoog ook verlengen of later op de dag vertrekken.

U wordt verwacht op zondag 23 juni, namiddag. De vertrektijden van de veerpont Lauwersoog-Schiermonnikoog zijn op deze dag: 15.30 uur en 18.30 uur.

De vertrektijden van de veerpont Schiermonnikoog-Lauwersoog op woensdag 26 juni zijn: 13.30 uur, 16.30 uur en 19.30 uur (kosten: € 16,25 per volw./ retour).

Schiermonnikoog is een autovrij eiland. U kunt uw auto parkeren op 100 meter loopafstand van de veerpont in de hiervoor gebouwde parkeergarage (€ 6,- per dag).

De bijzondere overtocht met de veerpont duurt 45 minuten. Bij aankomst op Schiermonnikoog staat de bus van hotel van der Werff op u te wachten.

Om de meest korte route naar Schiermonnikoog uit te zoeken en om de vertrektijden van de pont te controleren, kunt u gebruik maken van de website van de veerdienst: https://www.wpd.nl/

Tickets voor de overtocht kunt u vooraf digitaal via internet of aan de kassa betalen.

Op Schiermonnikoog kunt u op 150 m van het hotel fietsen huren. Een fiets op het eiland is onontbeerlijk.

Inschrijving voor deze cursus sluit bij 30 cursisten.

International Congress Consultancy

 

Inschrijven